etusivu
uutiset
koirat
pennut
kasvatus
koulutus
linkit
bordercollie
Pennut
Aiemmat pentueet Previous litters

2007 CMX -pentue: Rajahiilen Hantuuki & CMM`s Jackpott

Myy Jehu

2009 CMX -pentue 2: Rajahiilen Hantuuki & Mustan Magian Piski

Myy Piski

2012 JUKKA POIKA -pentue: Myytin Tuulilukko & Zac

Liina Zac

2012 TEHOSEKOITIN -pentue: Myytin Siivekäs & Round Robin I´Jak

Nyyti Jak

2015 MOKOMA -pentue: Myytin Silkkii & Mirk

Nirri Mirk

2015 PMMP -pentue: Myytin Tiettyä Tunnelmaa & Arrow

Siida Messi

2017 STAM1NA -pentue: Myytin Silkkii & Kitacan´s Kyesko

Nirri YeskoEi pentusuunnitelmia tällä hetkellä We have no puppy plans at the moment

PENTUBLOGIIN / PUPPY BLOG

Pennut myydään ainoastaan rakastaviin, aktiivisesti ja tavoitteellisesti harrastaviin (toko, agility, pk-lajit) koteihin, joissa ollaan valmiita tekemään töitä hyvän suhteen ja sujuvan arjen eteen. Lisäksi pentuja voi kysellä työkäyttöön (esim. virkakoirat) ja hieman pentueesta riippuen myös paimennustöihin. Pentutiedustelut ensisijaisesti sähköpostitse jessica.ristimaki (A) myytin.net (poista välit ja (A)=@). Pentujen kodit valitaan varmuudella sitten kun pennut ovat sen ikäisiä (noin 4-6 viikkoa), että niiden luonteista voi nähdä joitain piirteitä.

Myytin pennut kasvavat mukana kodin normaalissa arjessa. Pennut tottuvat pienestä pitäen erilaisiin ääniin, alustoihin, toisiin koiriin, erilaisiin ihmisiin ja autossa matkustamiseen. Pennut saavat loishäädön vähintään kolme kertaa ennen luovutusikää, eläinlääkäri tarkastaa pennut, pentujen silmät tarkastetaan (silmäpeilaus), pennut tunnistusmerkitään sirulla ja rekisteröidään Kennelliiton rekisteriin.

I sell puppies only to active and sportive homes (herding, agility, obedience, working dog trials, SAR...), where dogs are loved and treated well. If you are interested about my puppy plans, please send me an email: jessica.ristimaki(A)myytin.net (A=@)

© Jessica Ristimäki